top of page

BADEVÆRELSE
RENOVERING.

Nyt badeværelse & Køkken

Badeværelset er som regel det mindste rum i en bolig, men det er også dét rum der kvadratmetermæssigt, er dyrest at renovere og bygge om. 

Det skyldes, at der under de fleste byggeprojekter i badeværelset, skal flere forskellige slags håndværkere ind over.

Køkkenet er heller ikke altid helt billigt, af samme grund som med badeværelset, men det afhænger dog af, hvad der skal gøres. Hvis det ikke er den helt store renovering, der skal udføres, kan udskiftninger ordnes med forholdsvis få midler.

Skal du have nyt badeværelse eller køkken?

Bjelkebyg hjælper dig med renovering eller montering af nyt badeværelse eller dit nye køkken. Med over 30 års erfaring i branchen er vi rutinerede i arbejdet, og skal nok sørge for at være dem, der holder det store overblik på projektet, mens det står på. Hos os er opgaven nemlig i sikre hænder.

Få tilbud på renovering af badeværelse

Hos Bjelkebyg er vi opdateret på de love og regler, der er gældende omkring renovering af badeværelse og køkken. Derfor bliver opgaverne udført efter bogen og på ordentlig vis.

Vi sætter en ære i at være omhyggelige i vores arbejde, når du står og skal have monteret nyt badeværelse eller køkken, eller udført en større renovering af badeværelse. Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller køkken, så er du velkommen til at kontakte os. Selvom at vi har adresse på Frederiksberg, så kører vi i hele Storkøbenhavn, og kommer også gerne forbi dig.

Vi klarer koordineringen i byggeprojektet

Hvis du ikke har tid eller lyst til at sætte dig ind i, hvilke forskellige håndværkere der skal ind over dit badeværelse- eller køkken-projekt, så er det til din fordel at tage fat i os. Vi trækker på vores underentreprenører, planlægger og koordinerer arbejdet i forbindelse med renovering af badeværelse eller køkken, så du ikke behøver at holde det store overblik.

Naturligvis sørger vi for, at du er med inde over godkendelser og beslutninger, men vi sparer dig for hovedpinen, med selv at skulle ringe til de mange forskellige håndværkere.

 

bottom of page