top of page

Rådgivning

Da jeg som tømrermester i bjelkebyg har mere en 40 års erfaring som tømrermester. Tilbyder jeg nu at kunne bistå når du er i tvivl eller har svært ved at overskue det du skal have lavet eller hvis du er i tvivl om det arbejde du har fået udført er lavet korrekt.

jeg kan fx. Bistå ved at overskue og vurdere tilbud og hvad der er op og ned i de tilbud i har modtaget på et stykke arbejde.

vurdere og sammenligne tilbud så i får et overblik over hvad tilbuddene reelt indeholder og om tilbuddene er ens og har de samme ting med, to tilbud som umiddelbar er ens kan være meget forskellige når man først får gennemlæst dem, og det er ikke sikkert det billige tilbud altid er billigst i længden, da det kan være i får meget leveret med det dyre tilbud.

tilsvarende kan det også være svært for det almene ikke tømrer forstående øje at overskue om de reelt har fået lavet det du har betalt for eller om de har fået lavet det ordentligt og korrekt, eller om i overhoved har fået udført det som stod i tilbuddet.

I er altid velkommen til at ringe til mig på

 

+45 40314127

Skal vi arbejde sammen ?

Hvis du går med drømmen om at blive ansat eller komme i praktik grundet din uddannelse i en virksomhed som vores. Er du velkommen til at ringe eller sende en mail til os. 

Det er ikke altid vi har mulighed for ansættelse eller praktik forløb. Men vi høre selvfølgelig gerne fra dig.

bottom of page