top of page

Om os:

mms_img11791724 (1) - Kopi - Kopi - Kopi.jpg

Tømrerfirma fra Frederiksberg

Leder du efter et kompetent tømrerfirma med mange års erfaring, så er du kommet til rette sted. Vi har over 35 års erfaring inden for tømrerbranchen.

Tømrermester Rolf E. Pedersen har været selvstændig siden 1987. Han har siden hen etableret Bjelkebyg, som er et tømrerfirma fra Frederiksberg, der udfører alle former for tømrer-opgaver. Bjelkebyg har speciale i restaurering af især ældre ejendomme, samt gamle vinduer og døre.

Står du overfor en udvidelse eller ombygning i en ejendom af nyere karakter, så er det naturligvis også en opgave vi kan udføre. Vi holder til på Frederiksberg, men kører i hele Storkøbenhavn og omegn.

Tømrerfirma med speciale i renovering af gamle boliger

Bjelkebyg klarer alle former for tømreropgaver, men vores speciale ligger i renovering, restaurering og istandsættelse af ældre ejendomme, og gamle vinduer og døre. 

Faktisk er vi så gode til det, at Center for Bygningsbevaring anbefaler os på deres hjemmeside, til de der står og skal have klaret en renovering med en nænsom hånd. Og også hos Bygningskultur Danmark kan du finde Bjelkebyg under kategorien ’istandsættelse’.

Selvom at vi holder til på Frederiksberg, så kører vi hele København-området. Så hold dig endelig ikke tilbage med din opgave.

Dagslysrådgiver hos Velux

Tømrere der har været på dagslyskursus hos Velux har fået de bedste forudsætninger for, at kunne rådgive deres kunder omkring lys- og energiforhold i deres bolig.

Denne viden sikrer at tømreren er i stand til at opdage, efter at have lyttet til kundens ønsker, eventuelle uforudsete problemer ved bestemte tømrerløsninger i forhold til vinduesvalg og placering.

Netop denne ekspertise kan blive værdifuld for dig som kunde, og sikre det bedste slutresultat når opgaven er udført.

Energivejleder hos Teknologisk Institut

Som energivejleder er vi hos Bjelkebyg løbende på kurser ved Teknologisk Institut. Vi tager disse kurser, så du som kunde er sikret den bedste rådgivning. Tømrerfirmaet Bjelkebyg sørger altid for at holde sig opdateret i forhold til lovgivning og gældende regler på energiområdet.

Det betyder at vi er kvalificerede til, at hjælpe dig med energirådgivning & -optimering af din bolig. Kurserne dækker, foruden lovgivning om krav og ændringer i bygningsreglementerne, også indsigt i teoretisk og praktisk viden om forskellige installationsemner.

Samarbejde 

partnere.

Unknown-1
Unknown
Unknown-2
Unknown-3
VELUX_dagslys-raadgive
dansk-toemrerlaug-1

Tilknyttet faglige steder:

Samarbejdspartnere:

bottom of page