top of page

TOTAL RENOVERING.

Totalrenovering af bolig

Skal man kaste sig ud i helt store byggeprojekter som totalrenovering af enten sin lejlighed eller villa, så betyder valget af håndværkere alt.

Med over 30 års erfaring og en lang række totalrenoveringer bag os, så har vi rutinen og overblikket til at forvandle din lejlighed, villa eller anden ejendom til din drømmebolig.

Når først projektet er gået i gang, og folk er ringet hjem, så vil det skabe en masse besvær, hvis man skal til at skifte håndværkere ud, og sætte nye ind i processen. Derfor skal du vælge Bjelkebyg, når du går med planerne om en totalrenovering.

Renovering af hus & lejlighed

Alle mennesker går op i deres bolig, og du har sikkert gjort dig en masse overvejelser om, hvad du gerne vil have ændret, bygget op eller sat i stand. Men det kan være svært at overskue og indhente alle de love og regler der er, når man så skal finde ud af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der måske kan gøres på andre måder.

Tager du fat i Bjelkebyg, så er du bedst rustet til at komme igennem disse overvejelser. For at kunne yde vores kunder den bedste service, så sørger vi altid for at være opdateret på gældende love, regler og krav til ejendommen, og kan derfor bistå dig igennem hele idéprocessen til det færdige byggeprojekt.

Har du ikke lagt dig fast på en idé?

Har du ikke tænkt hele projektet til ende endnu, så står Bjelkebyg klar med gode råd og inspiration, baseret på mange års erfaring med renovering af boliger og bygninger. Derudover vil vi kunne give dig et realistisk bud på, hvor stort et budget du behøver til hele renoveringen.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering af hus eller lejlighed, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne forbi dig og giver et tilbud.

Faktisk har vi så stor erfaring på området, at vi står anbefalet på både Center for Bygningsbevaring og Bygningskultur.

 

WHAT

bottom of page