top of page

VINDUER & DØRE

Udskiftning af vinduer & døre

Har boligen behov for en udskiftning af vinduer og døre? Bjelkebyg har specialiseret sig i renovering og istandsættelse af gamle vinduer og døre.

Der er naturligvis ofte penge at spare, når man skifter gammelt ud med nyt, og det gælder især vinduer. Dog er det ikke sikkert, at det altid er dét, man har lyst til som husejer.

Restaurering af vinduer & døre

 

Når man begynder en udskiftning af vinduer og døre i et gammelt hus, så kan man risikere, at husets oprindelige udtryk og charme går tabt. Bjelkebyg har derfor specialiseret sig i restaurering og istandsættelse af vinduer, så du er sikret en optimal løsning, uanset hvad dit ønske eller behov måtte være.

Sidder du netop i et hus med flotte gamle vinduer og døre, som du helst ser restaureret frem for udskiftet, så er Bjelkebyg den helt rigtige til opgaven. Om man vil ligge vægt på funktion eller stil, er helt op til én selv, og der er ikke nødvendigvis noget, der er mere rigtigt eller forkert.

Få et uforpligtende tilbud

Bjelkebyg er specialiseret i restaurering, istandsættelse og renovering af vinduer og døre, og vi udfører altid arbejdet med største nænsomhed og omhyggelighed, så vi opnår det bedste resultat.

Læs mere om VELUX vinduer

Vi står blandt andet anbefalet hos Center for Bygningsbevaring og Bygningskultur. Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering af vinduer og døre, så er du velkommen til at kontakte os.

bottom of page