top of page

KØKKEN RENOVERING

NYT KØKKEN ?

køkkenet er ikke altid helt billigt, men det afhænger dog af , hvad der skal gøres. hvis det ikke er den helt store renovering, der skal udføres, kan udskiftninger ordnes med forholdvis få midler.

SKAL DU HAVE NYT KØKKEN? 

Bjelkebyg hjælper dig med renovering eller montering af dit nye køkken. med over 35 års erfaring i branchen er vi rutinerede a arbejdet, og skal ok sørge for at være dem, der holder det store overblik på projektet, mens det står på. hos os er opgaven nemlig i sikrer hænder.

vi sætter en ære i at være omhyggelige i vores arbejde, npr du står og skal have monteret dit nye køkken, ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering eller nyt køkken, så er du velkommen til at kontakte os. selvom at vi gar en adresse på frederikberg, så kører vi i hele storkøbenhavn, og kommer også gerne forbi dig.

VI KLARER KORDINGERING I BYGGEPROJEKTET.

Hvis du ikke har tid eller lyst til at sætte dig ind i, hvilke forskellige håndvlrkere der skal ind over dit køkken projekt, så er det til din fordel at tage fat i os. vi trækker på vores underentreprenører, planlægger og koordinere arbejdet i forbindelse med renovering af dit køkken, så du ikke behøver at holde det store overblik.

Naturligvis sørger vi for, at du er med inde over godkendelser og beslutninger, men vi sprar dig for hovedpinen, med selv at skulle ringe til de mange forskellige håndværkere.

Vi glæder os til at hjælpe dig. 

bottom of page